Agende personalizate pictate

Agende personalizate pictate manual

Agenda personalizata este o idee excelenta pentru un cadou personalizat deosebit, practic si unic!

Agendele personalizate sunt utile atat la serviciu, unde programul este incarcat si ai nevoie sa indeplinesti toate task-urile in timp util, cat si la scoala sau acasa, cand sunt atatea de facut si parca nu-ti mai ajunge timpul sa le faci pe toate.

Unele dintre cele mai frumoase relatii sunt cele cu agendele noastre – acele locuri de incredere pentru a mazgali idei mari, memento-uri mici si orice ne inspira pe tot parcursul zilei.

Ai ocazia sa-ti faci agenda la fel de unica precum gandurile si ideile pastrate in mintea ta sau poti crea un cadou frumos, deosebit, personalizat. O agenda personalizata (pictata manual) cu numele tau sau cu o imagine care te reprezinta, da un plus de sens scopului. Punerea amprentei pe coperta iti permite sa faci distinctia intre proiectele profesionale si cele personale, intre notele de calatorie si gandurile de zi cu zi.

Creaza-ti Agenda in jurul viselor tale, fa-o PERSONALA

Organizati-va viata cu ajutorul unei agende personalizate si nu vei mai pierde niciodata urma viselor! Agendele personalizate (pictate) de la Piticool ART sunt mai mult decat un obiect frumos, reprezinta un mod esential de a urmari si structura clar tot ceea ce gandesti si ce ai de facut.

Indiferent daca iti notezi idei pentru urmatorul mare proiect, explorezi locuri noi sau iti pastrezi in ea ganduri despre viata de zi cu zi, agenda este modalitatea perfecta de a nu te pierde niciodata in timp ce trebuie sa treci de la o actiune la alta.

Pe masura ce timpul trece si strangi din ce in ce mai multe amintiri, agenda ta personalizata, pe langa faptul ca te reprezinta intru totul prin aspectul ei exterior, devine nu numai o modalitate de a lucra asupra prezentului si viitorului, ci si o modalitate de a-ti aminti trecutul.

Acea calatorie speciala pe care ai facut-o, acele sentimente pe care le-ai explorat, acel an plin de evenimente pe care pari sa ti-l amintesti, dar nu mai esti foarte sigur de toate intamplarile petrecute…

Ai acum solutia perfecta pentru a pune totul in ordine – o agenda personalizata special pentru tine!

Alege din oferta Piticool ART o agenda care te reprezinta sau contacteaza-ne si cream impreuna modelul ideal pentru tine!

Citeste tot ↓
Piticool.com foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.