Termeni si Conditii de utilizare

Termeni si Conditii de utilizare – www.piticool.com

Folosind site-ul www.piticool.com, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare.

www.piticool.com isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Acest site (www.piticool.com) este proprietatea S.C. PITICOOL ART S.R.L. care il intretine si il administreaza. S.C. PITICOOL ART S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare.

DATE IDENTIFICARE S.C. PITICOOL ART S.R.L.

Datele de identificare sunt:

   • Nume firma: S.C. PITICOOL ART S.R.L.
   • Adresa: BUCURESTI, SECTOR 4, B-DL GHEORGHE SINCAI
   • CUI: 37047290
   • Reg. Com.: J40/1618/2017
   • Cont IBAN: RO80INGB0000999906624959
   • Tel.0726.075.929
   • Web: www.piticool.com
   • Adresa E-mai Piticool - Magazin Handmade

Pe site-ul www.piticool.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. PITICOOL ART S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prezentii termeni si prezentele conditii prevad conditiile in care se poate realiza accesul la site si continutul acestuia, precum si metodele si conditiile de vanzare-cumparare si livrare a produselor comercializate de catre SC PITICOOL ART SRL

PRODUSE

Produsele noastre sunt atat create la solicitarea Cumparatorului si impreuna cu acesta, cat si in serii limitate. Acestea sunt pictate sau confectionate manual si Cumparatorul este informat cu privire la modul de utilizare si intretinere (informatii existente in descrierea pe site a produsului si livrate cu produsul). Culorile utilizate pentru pictura sunt dedicate pentru materialele pe care este realizata pictura, nu sunt toxice.

DATE PERSONALE

S.C. PITICOOL ART S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe S.C. PITICOOL ART S.R.L., evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. S.C. PITICOOL ART S.R.L. poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul sau si poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau felicitari. S.C. PITICOOL ART S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.piticool.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.piticool.com, se pot dezabona, utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului primit prin email.

PLASAREA UNEI COMENZI

Inregistrarea comenzii NU reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi analizata in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Confirmarea comenzii va fi efectuata telefonic, discutand toate detaliile necesare personalizarii. Ulterior se va trimite un email/ mesaj cu cele stabilite vis-à-vis de produs si de termenul de livrare.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a Confirmarii Comenzii.

Termenul de livrare pentru produsele personalizate se comunica in momentul confirmarii comenzii, acesta difera in functie de complexitatea lucrarii.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele beneficiaza de garantie in concordanta cu legislatia specifica in vigoare. Consumatorul are obligatia sa respecte modul de utilizare si intretinere specific fiecarui produs.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In concluzie, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile aferente returului vor fi cuportate de catre Cumparator, exceptie facand situatia in care Vanzatorul nu a respectat contractul incheiat. SC PITICOOL ART SRL va efectua returul in functie de optiunea Cumparatorului, inlocuire sau returnarea contravalorii conform specificatiilor legale.

Cumparatorul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor” (OUG 130/2000), cu modificarile in vigoare.

In conformitate cu legislatia specifica in vigoare, produsele care fac obiectul unor comenzi speciale (produse personalizate in functie de specificatiile cumparatorului), NU fac obiectul unui retur. (OG.34.2014 – art.16)

PRET, FACTURARE, LIVRAREA si PLATA

La preturile produselor nu se aplica TVA.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata ale produselor sunt specificate in comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate in baza informatiilor primite de la Cumparator.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid in maxim 5 zile lucratoare de la primirea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor legate de personalizare (unde este cazul).

Costurile de livrare sunt specificate la finalizarea fiecarei comenzi si mai jos, exceptie facand localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, localitati pentru care se pot percepe costuri pe kilometrii exteriori (costuri suplimentare percepute de firma de curierat) si coletele care depasesc 1 kg.

Costuri Livrare:

   • Costuri de livrare in Bucuresti:
    • Curier (plata card online): 18 lei
    • Curier (plata Ramburs) : 21 lei
    • Ridicare din EasyBox – Sameday: 18 lei

    Costuri de livrare in localitati din tara (altele decat Bucuresti):

    • Curier (plata card online): 20 lei
    • Curier (plata Ramburs) : 23 lei
    • Ridicare din EasyBox – Sameday: 18 lei
   • Livrare Gratuita – nu se percep taxe de livrare pentru cumparaturi mai mari de 500 Lei.

Plata

Modalitatile de plata sunt:

   • plata cu card online prin Netopia Payments Termeni si Conditii de utilizare 1
   • plata prin virament bancar. IBAN: RO80INGB0000999906624959, Banca ING, Sucursala Tineretului Bucuresti;
   • plata la livrare (sistem Ramburs).

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

   • Nume firma: S.C. PITICOOL ART S.R.L.
   • Adresa: BUCURESTI, SECTOR 4, B-DL GHEORGHE SINCAI
   • CUI: 37047290
   • Reg. Com.: J40/1618/2017
   • IBAN: RO80INGB0000999906624959

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. PITICOOL ART S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Termenii si Conditiile generale de vanzare, ca si preturile, sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante (daca exista) le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

LEGISLATIE

Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor.

Lege nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor.

Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.